آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود

گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۲۴۳۲
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
رئیس کمیسیون ویژه زن و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد از مراکز کاریابی زنان در مشهد خبر داد.

 فاطمه سلیمی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص مراکز کاریابی زنان در مشهد اظهار کرد: در جلسه‌ای که با حضور جمعی از زنان فعال در حوزه اشتغال و کارآفرینی، به‌ویژه بانوان سرپرست‌خانوار برگزار شد، بر لزوم ارتقای ظرفیت‌های سازمان میادین و ایجاد بستر‌های مناسب برای اشتغال‌زایی زنان تأکید شد.

وی در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال در سال جاری که باعنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، گفت: بحث اشتغال‌زایی برای بانوان، به‌ویژه زنان سرپرست‌خانوار، از اولویت‌های ماست و استفاده از ظرفیت‌های موجود در سازمان میادین و مراکز مرتبط می‌تواند قدم بزرگی درراستای توسعه کارآفرینی باشد.

ایجاد مراکز کاریابی ویژه بانوان

سلیمی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده افزود: دو مرکز کاریابی ویژه بانوان در حال راه‌اندازی است که هدف آن‌ها حمایت از بانوانی است که می‌خواهند در کنار فرزندانشان به فعالیت‌های شغلی بپردازند. علاوه بر این، مراکز رویشی که تاکنون ایجاد شده‌اند، باید بیش از پیش به بانوان معرفی شوند تا بتوانند از خدمات این مراکز برای بهبود وضعیت شغلی و اقتصادی خود بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر ضرورت ورود سازمان میادین به خدمات آنلاین گفت: سازمان میادین باید به طور جدی در دو حوزه فعالیت داشته باشد؛ نخست با ایجاد یک سیستم اطلاع‌رسانی مناسب، مانند یک شماره تلفن ثابت یا سامانه، که حوزه‌های اشتغال، کارآفرینی و بازار‌های موجود شهرداری را به‌صورت تلفنی و در دسترس اطلاع‌رسانی کند. دوم، ایجاد بستر فروش مجازی و همکاری با مجموعه‌هایی که تاکنون در حوزه فروش آنلاین موفق عمل کرده‌اند تا زنان سرپرست‌خانوار نیز بتوانند محصولات خود را در این بستر به فروش برسانند.

سلیمی با تأکید بر اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی کمیسیون زن و خانواده، توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار است، اضافه کرد: شهرداری باید با استفاده از ظرفیت‌های بازار‌های سنتی و همچنین حرکت به سمت فروش مجازی، نقش پررنگ‌تری در حمایت از این بانوان ایفا کند. چنین‌اقداماتی می‌تواند به ارتقای کیفیت زندگی این قشر از جامعه کمک کرده و آن‌ها را به داشتن استقلال مالی نزدیک‌تر کند.

رئیس کمیسیون زن و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد در پایان بر لزوم تلاش همه‌جانبه برای حمایت از زنان، به ویژه زنان سرپرست‌خانوار، تأکید کرد و گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، بتوانیم گام‌های مؤثری در جهت اشتغال‌زایی و توانمندسازی بانوان برداریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.